Strona: Katedra Kompozytów Polimerowych - Politechnika Rzeszowska

Aktualności

Kobiety w świecie nauki
13 Mar

Kobiety w świecie nauki

13-03-2023 r.
Rozmowa z dr inż. Katarzyną Bulandą z okazji Dnia Kobiet.
Dr inż. Katarzyna Bulanda w TVP Rzeszów
13 Mar

Dr inż. Katarzyna Bulanda w TVP Rzeszów

13-03-2023 r.
W Laboratorium Przetwórstwa Tworzyw Polimerowych tworzone są nowe materiały dla przemysłu i medycyny
 
Studia podyplomowe ,,Nowoczesne technologie i materiały stosowane w przetwórstwie tworzyw polimerowych"
04 Paź

Studia podyplomowe ,,Nowoczesne technologie i materiały stosowane w...

04-10-2022 r.
Przedłużamy rekrutację na studia podyplomowe ,,Nowoczesne technologie i materiały stosowane w przetwórstwie tworzyw polimerowych" do dnia 28 października 2022 r.
28 Wrz

Moc Odkrywców - Rzeszowski Piknik Nauki i Techniki

28-09-2021 r.
Mocy Odkrywców z udziałem Koła Naukowego PRzeTwórcy
 
Uroczysta Inauguracja Koła Naukowego PRzeTwórcy
14 Cze

Uroczysta Inauguracja Koła Naukowego PRzeTwórcy

14-06-2021 r.
Dnia 8 czerwca br. przy Katedrze Kompozytów Polimerowych, swoją oficjalną działalność rozpoczęło Koło Naukowe „PRzeTwórcy”, jego Opiekunem został dr inż. Rafał Oliwa, prof PRz
23 Kwi

Wybór specjalności

23-04-2021 r.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
 
23 Kwi

Warsztaty „Hybrydowe materiały polimerowe stosowane w technologii szybkiego...

23-04-2021 r.
W dniu 22 kwietnia 2021 r. asystentka w Katedrze Materiałów Polimerowych mgr inż. Katarzyna Bulanda wzięła udział w akcji promocyjnej Dziewczyny na Politechniki ! i Dziewczyny do ścisłych !
20 Kwi

Dziewczyny na Politechniki ! Dziewczyny do Ścisłych

20-04-2021 r.
22 kwietnia 2021 r. odbędzie się 14 edycja akcji Dziewczyny na politechniki! i Dziewczyny do ścisłych! kierowanej do licealistek z całej Polski.
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję